19 мая 2007 г., 21:46

Мълчание 

  Поэзия
640 0 3
Трудно ми е да говоря, понякога.
Защото мечтая. Защото тъжа.
Защото не мога игрички да играя...
Обичам ли? Мълча...
И защо ли не мога
да ти призная
най-трудната истина в света?
И в своите опити да бъда мечтана,
твоята желана истинска жена,
аз се оплитам в мрежата от забрава
и се превръщам в нищо невярваща пустота.
Но преборих се с необята
и преклоних пред себе си глава.
Отказвайки да съм играчка на хора,
невярващи и в собствената си съдба.

© Гергана Савова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??