May 19, 2007, 9:46 PM

Мълчание 

  Poetry
646 0 3
Трудно ми е да говоря, понякога.
Защото мечтая. Защото тъжа.
Защото не мога игрички да играя...
Обичам ли? Мълча...
И защо ли не мога
да ти призная
най-трудната истина в света?
И в своите опити да бъда мечтана,
твоята желана истинска жена,
аз се оплитам в мрежата от забрава
и се превръщам в нищо невярваща пустота.
Но преборих се с необята
и преклоних пред себе си глава.
Отказвайки да съм играчка на хора,
невярващи и в собствената си съдба.

© Гергана Савова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??