25 февр. 2005 г., 17:57

На брат ми 2 

  Поэзия
1050 0 2
Колко тъжни есенни дни отминахме,
колко пролетни слънца посрешнахме..
Колко сезони с теб извървяхме,
колко чувства с теб споделихме..

Ти ми даваш опора в тъгата
и дружба свята в радостта..
Ти изтриваш моите сълзи
и връщаш усмивката върху устните ми..

Кажи ми, че винаги ще си до мен,
през всичко заедно ще минем,
ще търсим щастието в дните си
и ще сме приятели докрай!

© Стефани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??