23 апр. 2009 г., 21:13

На Д...! 

  Поэзия
629 0 1

През думите те разпознавам,

ти си сянката от моя сън,

но в съня със сянката се разминавам

тиха, сама, неспокойна съм.

 

Излез от сянката,

постой секунда, времето всичко ще изтрие,

целия ми живот тя ще трае, ти продължавай,

докато мъката не ме убие.

© Нели Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??