Apr 23, 2009, 9:13 PM

На Д...! 

  Poetry
569 0 1

През думите те разпознавам,

ти си сянката от моя сън,

но в съня със сянката се разминавам

тиха, сама, неспокойна съм.

 

Излез от сянката,

постой секунда, времето всичко ще изтрие,

целия ми живот тя ще трае, ти продължавай,

докато мъката не ме убие.

© Нели Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??