12 нояб. 2011 г., 22:18

На живота есента 

  Поэзия » Любовная
711 0 13

На живота есента

 

За любов до смърт е вече късно -

зрее младият ни плод,

наша грижа е да не допуснем

да го скършат твърде млад!

 

За любов гореща между двама

други са сега на път:

трогнат и несръчен той, тя - дама,

сетили сърце от плът!

 

За любов до смърт е вече късно -

нека цъфва пролетта!

А в косите наши скреж разпръсква

на живота есента!

© Даниела Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??