Nov 12, 2011, 10:18 PM

На живота есента 

  Poetry » Love
712 0 13

На живота есента

 

За любов до смърт е вече късно -

зрее младият ни плод,

наша грижа е да не допуснем

да го скършат твърде млад!

 

За любов гореща между двама

други са сега на път:

трогнат и несръчен той, тя - дама,

сетили сърце от плът!

 

За любов до смърт е вече късно -

нека цъфва пролетта!

А в косите наши скреж разпръсква

на живота есента!

© Даниела Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??