На където и да тръгна сега...
Не искам да тръгвам на никъде,
да си остана, искам, при теб.
На където и да тръгна сега,
всеки път води към теб,
към която звезда да потегля,
все при тебе води ме тя.
И която и мисъл да хвана,
тя със тебе ме свързва сега.
Вдигам поглед и виждам те там.
Ти си близко и толкова, толкова
малко дели ме от теб.
Ти си близко - ала така си далеч.
И вървя все по звездите,
следвам свойта пътека към теб.
И да тръгна на другаде,
само пътя по дълъг ще бъде,
но ще ме върне отново при теб.
Сега са ми нужни - сили ми дай,
пак при тебе се връщам безсилен.
Пътя го знам и измъчен се вдигам,
ала сили ми трябват,
вяра ми дай. Пътя сам ще намеря.
Само малко ми трябва кураж.
Дай ми сега ти пътеката своя.
А обич аз имам за нас.
ЕТ МАЧИБО - 2008 г
© ЕТ МАЧИБО ЕДИНАКА Все права защищены