5 июн. 2007 г., 09:34  

На Мариана 

  Поэзия
601 0 3

 

Реших да пея тази нощ,

на твоя праг...


- O , Мариана!

 

Очите ти са остър нож -

сърцето ми, сега, е рана

и в кръв кърви, а песента,

изстисква капките му в стих.

 

Очите ти са две слънца -

стихът, на тях го посветих.

 

Уви, безмълвна е нощта -

в догадки чезне любовта.

© Бостан Бостанджиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??