Jun 5, 2007, 9:34 AM  

На Мариана 

  Poetry
600 0 3

 

Реших да пея тази нощ,

на твоя праг...


- O , Мариана!

 

Очите ти са остър нож -

сърцето ми, сега, е рана

и в кръв кърви, а песента,

изстисква капките му в стих.

 

Очите ти са две слънца -

стихът, на тях го посветих.

 

Уви, безмълвна е нощта -

в догадки чезне любовта.

© Бостан Бостанджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??