Щастлив съм щом си ти до мен,
зареждаш ме със топлина.
Когато ме прегръщаш съм смутен
сърцето ми препуска във нощта.
А щом с ръцете като от коприна
прегърна нежно моята душа
и ме целуна толкоз страстно,
аз паднах в плен на любовта.
От мен изкара най-доброто,
което в миналото там,
заровил бях така дълбоко,
че бях забравил що е блян.
И в мен избухна супернова,
струи от мене светлина
и благодарен съм на бога,
че наш‘те пътища събра.
А думите във мен напират,
редят се рими ей така
и стихове от мен извират,
а аз не мога да ги спра.
© Мом Все права защищены