В живота има срещи и раздели,
незабравими за човешката душа,
достигнали безкрайните предели
на искреност, любов и доброта.
Една такава среща с теб ме свърза
в далечните, чужбинските земи,
в трогателно приятелство обвърза
прекрасни песни, понякога сълзи...
И днес, когато виждаме се рядко,
когато тъжно е във моята душа,
досещам се за теб как сладко
ме съветваше да не греша.
Все още вярвам в твойта сила
да се пребориш с всякакъв проблем,
че днес отново ще успееш, мила,
да сломиш болезнения шлем.
Ти няма да се предадеш на болестта,
душата ти прекрасна те крепи,
безпомощна е болката пред любовта,
исполинският ти дух ще издържи!
~Тя наистина се справи с болестта~
© Гинка Любенова Косева Все права защищены