15 нояб. 2008 г., 12:54

На раздяла 

  Поэзия » Любовная
1027 0 15

 

 

 

 

Една тъга ме задушава -

сърцето вече знае,

че мигът е за раздяла,

а устните ни още парят...

Не искай да узнаеш

отговорът на "защо" и  "как" -

аз знам единствено, че трябва

пътят да те отведе от моя праг!

Красива обич си, непресторен - прям,

а моят свят изпълнен е с лъжа...

Тръгни си - няма начин да те дам

на дните ми от фалш и суета!

 

Тръгвай, с усмивка се сбогувам -

макар и да си с гръб сега,

ще знам - във теб ще съществувам

и в спомените за мига!...

 

 

 

© Неделина Кабаиванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??