7 янв. 2016 г., 10:38

На раздяла 

  Поэзия
228 1 0

Да може да не тръгваш още,

да не казваш „няма време“.

Ще има много дълги нощи,

в които няма да си с мене.

Още мъничко подръж ме...

После ще сме разделени.

Времето ще ни откъсне

от доброто старо време...

Щом в сърцето си те имам,

няма истинска раздяла.

Накрая всичко си отива.

Само любовта остава.

© Нина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??