Стоя на ръба.
Под мене е бездна,
а отвъд- безкрая.
Нямам криле,
но и въжето
от бесилото
опънах за пране.
Все още търся.
А как да устоя
на порива,
на птиците
или на полета
на падащо листо?!
Аз съм без криле,
стоя на ръба,
а никой ръка
не ми подава...
© Росилина Хесапчиева Все права защищены