6 нояб. 2008 г., 11:11

На Силвето 

  Поэзия » Любовная
539 0 1

Сродната душа опитваш се да си намериш.

Искаш сигурност, стабилност, топлина.

Любов, която да е искрена и споделена.

Вълнения и трепети да топлят твоята душа.

Искрено ти пожелавам всичко от сърце.

Ядове по пътя да не срещаш, да няма болка, сълзи и тъга.

 

С много обич за теб ;)

Деси 05.11.2008г

© Десислава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??