Nov 6, 2008, 11:11 AM

На Силвето 

  Poetry » Love
541 0 1

Сродната душа опитваш се да си намериш.

Искаш сигурност, стабилност, топлина.

Любов, която да е искрена и споделена.

Вълнения и трепети да топлят твоята душа.

Искрено ти пожелавам всичко от сърце.

Ядове по пътя да не срещаш, да няма болка, сълзи и тъга.

 

С много обич за теб ;)

Деси 05.11.2008г

© Десислава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??