20 мар. 2008 г., 11:21

На синът ми  

  Поэзия
3003 0 2

 

 

                                      На синът ми

 Сине мой,

             за тебе бих дала всичко на света!

 Сине мой,

              за тебе бих дала живота свой!

   Сине мой,

                 за тебе бих дала любовта своя!

   Сине мой,

                 ти си ми моята радост!

 Сине мой,

                ти си ми всичко в живота!

 Сине мой,

               благославям те аз.

 

 

© Марияна Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??