Mar 20, 2008, 11:21 AM

На синът ми  

  Poetry
2837 0 2

 

 

                                      На синът ми

 Сине мой,

             за тебе бих дала всичко на света!

 Сине мой,

              за тебе бих дала живота свой!

   Сине мой,

                 за тебе бих дала любовта своя!

   Сине мой,

                 ти си ми моята радост!

 Сине мой,

                ти си ми всичко в живота!

 Сине мой,

               благославям те аз.

 

 

© Марияна Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??