20.03.2008 г., 11:21 ч.

На синът ми  

  Поезия
3002 0 2

 

 

                                      На синът ми

 Сине мой,

             за тебе бих дала всичко на света!

 Сине мой,

              за тебе бих дала живота свой!

   Сине мой,

                 за тебе бих дала любовта своя!

   Сине мой,

                 ти си ми моята радост!

 Сине мой,

                ти си ми всичко в живота!

 Сине мой,

               благославям те аз.

 

 

© Марияна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??