12 апр. 2009 г., 19:43  

На Слънцето омръзна му 

  Поэзия » Философская
894 0 13

На Слънцето омръзна му да си отива
със залезната мъка, кървяща в края на деня.
Последен бегъл поглед бавно то отправя,
сбогува се завинаги със прашната земя.


© Преследваща северния вятър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??