Apr 12, 2009, 7:43 PM  

На Слънцето омръзна му 

  Poetry » Phylosophy
887 0 13

На Слънцето омръзна му да си отива
със залезната мъка, кървяща в края на деня.
Последен бегъл поглед бавно то отправя,
сбогува се завинаги със прашната земя.


© Преследваща северния вятър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??