29 апр. 2018 г., 02:09

На сън 

  Поэзия » Любовная
451 0 0

Сънувах, че в съм твоите 

прегръдки. Сънувах как,

ме докосваш. На сън беше,

на сън се любехме, в твоя

уютен дом. Толкова реално

беше, че единственото място на ,

което исках, е да ида в твоя

уютен дом да те целувам и

любя.

© Надя Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??