Сънувах, че в съм твоите
прегръдки. Сънувах как,
ме докосваш. На сън беше,
на сън се любехме, в твоя
уютен дом. Толкова реално
беше, че единственото място на ,
което исках, е да ида в твоя
уютен дом да те целувам и
любя.
© Надя Димитрова All rights reserved.