29.04.2018 г., 2:09 ч.

На сън 

  Поезия » Любовна
450 0 0

Сънувах, че в съм твоите 

прегръдки. Сънувах как,

ме докосваш. На сън беше,

на сън се любехме, в твоя

уютен дом. Толкова реално

беше, че единственото място на ,

което исках, е да ида в твоя

уютен дом да те целувам и

любя.

© Надя Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??