26 авг. 2014 г., 10:23

На теб да прилича 

  Поэзия
2040 0 17

Весело момиче,

с лице на кокиче,

кога ще попееш

и пак ще се засмееш,

та да грейне слънце,

света да събуди,

роса да се пръсне,

дъга да се вие,

птиче да зацвърка,

ято да прехвръкне,

роза да разцъфне,

на теб да прилича,

та кога ме гледаш,

с нея да те кича.

.

© Сеси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??