Aug 26, 2014, 10:23 AM

На теб да прилича 

  Poetry
2037 0 17

Весело момиче,

с лице на кокиче,

кога ще попееш

и пак ще се засмееш,

та да грейне слънце,

света да събуди,

роса да се пръсне,

дъга да се вие,

птиче да зацвърка,

ято да прехвръкне,

роза да разцъфне,

на теб да прилича,

та кога ме гледаш,

с нея да те кича.

.

© Сеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??