26.08.2014 г., 10:23 ч.

На теб да прилича 

  Поезия
2031 0 17

Весело момиче,

с лице на кокиче,

кога ще попееш

и пак ще се засмееш,

та да грейне слънце,

света да събуди,

роса да се пръсне,

дъга да се вие,

птиче да зацвърка,

ято да прехвръкне,

роза да разцъфне,

на теб да прилича,

та кога ме гледаш,

с нея да те кича.

.

© Сеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??