11 авг. 2010 г., 20:42

На Теди (ko4ka) 

  Поэзия » Другая
870 0 1

И ето, аз усещам края на живота -

ще дойде той със края на деня.

Тогава ти със поглед към смъртта

ще кажеш сбогом на света.

Дошъл е той - часът във полунощ,

Месецът огрява твойта красота.

Ти правиш стъпката последна

на проклетата твоя любима скала...

Обръщаш се назад към раждащата се звезда

и кротко понасяш се към бездната...

 

След теб остана само болката...

 

Януари 2008

R>I>P 

© Габи Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??