27 дек. 2007 г., 15:22

На тръгване 

  Поэзия » Любовная
1448 0 15
 
Ти ще си отидеш - няма как.
Чакат те пространства и събития.
Вече тръгваш, махаш ми с ръка,
аз оставам - тъжна и прикрита.

Някъде те чакат, бързаш, знам,
времето ти вечно е разчетено.
Но при мене ще те върне пак
мойта обич, всичко е предречено.

Тръгваш си, в очите ти личи -
искаш още малко да останеш
тук , при мен. Почакай, остани,
моя обич, толкова желана!

© Генка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??