12 окт. 2008 г., 16:09

Начало 

  Поэзия » Философская
450 0 6

Не исках... не знаех... не бях.

Изгубих мига.

Последва мрак... Пустота.

Не бе моето време... Край.

Ръцете ми докоснаха лед.

И студ... Хладни стени.

Пътят ми бе друг.

"Върни се, откъдето започна."

Избор... врати.

Ново... непознато.

Исках... знаех... бях.

© София Русева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??