Не исках... не знаех... не бях.
Изгубих мига.
Последва мрак... Пустота.
Не бе моето време... Край.
Ръцете ми докоснаха лед.
И студ... Хладни стени.
Пътят ми бе друг.
"Върни се, откъдето започна."
Избор... врати.
Ново... непознато.
Исках... знаех... бях.
© София Русева All rights reserved.