30 июн. 2009 г., 13:38

Началото на края 

  Поэзия » Любовная
717 0 7

Опиянен от твоя поглед,
провокиран от твоята усмивка.

Заблуден от външността на ангел,

готов за грях, готов за ада…

 

Отново чувството познато в стомаха ми навлиза.

Тъй да кажа, без да мисля.

Може би сънувам или пък мечтая,

но защо тогаз му виждам края.

Сам съм… любовта не я познавам.

Наранен съм и това е краят.

 

© Лъчезар Андреев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??