Jun 30, 2009, 1:38 PM

Началото на края 

  Poetry » Love
711 0 7

Опиянен от твоя поглед,
провокиран от твоята усмивка.

Заблуден от външността на ангел,

готов за грях, готов за ада…

 

Отново чувството познато в стомаха ми навлиза.

Тъй да кажа, без да мисля.

Може би сънувам или пък мечтая,

но защо тогаз му виждам края.

Сам съм… любовта не я познавам.

Наранен съм и това е краят.

 

© Лъчезар Андреев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??