8 дек. 2007 г., 12:43

Надеждата 

  Поэзия » Любовная
501 0 7
 
Надеждата поникваше във мене
погалена и приютена,
стоплена и защитена.
Надеждата от мъничкото семе
израсна в мен разлистена и бяла,
обкичи се със цветове тя цялата
и стана по-красива, по-желана.
А после изведнъж се сгромоляса
и разпиля навред цветя и клони,
остана само тъмна маса
от стъпкана мечта непозволена.
Надеждата, че ти ще ме обикнеш
и ще поискаш с мене да останеш.

© Генка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??