Летя нагоре,
сред красиви рози си проправям път,
а под мене - сироп от злоба, алчност и лицемерие,
облечена в човешка плът.
Виждам твоя поглед,
очите молят за повече любов.
Дай ми шанс и ще имаш възможност
да дойдеш с мен на полет в небесата,
да видиш Господ, Ангели и свободата!
© Стефан Все права защищены
от вълшебни мигове... Поздрави, Катя!