14 дек. 2022 г., 11:15

Най 

  Поэзия » Другая
160 1 3

Най-вярваща съм след предателство,
когато вадя нож от раната
с пръстите си отмалели.
Най-открита съм след приятелство,
когато отчуждени станем
и вече не споделяме.

 

Най-смела съм лице в лице със страха,
когато съм оглозгана до кокал,
безпомощна и гола.
Най-благодарна съм след помощта
на случаен непознат, помогнал
без никой да го моли.

 

Най-силна съм след грубо падане,
когато с колене ожулени,
кървяща се изправям.
Най-цяла съм след разпиляване,
когато със мечти охулени,
отново се надявам.
 

© Ива ВалМан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??