Най-дългият виц на земята
е без ум и коса на главата!
И той иска да ни управлява
със своята чалга държава!
С екип от байгън сценаристи
и отбор от бездарни артисти!
Навярно ни взима за лесни,
че с няколко негови песни
ще хукнем към урните с него
да му вдигаме мъжкото его!
Той май... на това се надява
със - Няма такава държава!
Юри
Йовев
Август 2019 г
© Yuri Yovev Все права защищены
Дано не опънем краката във “Шпиц”
от операцията “Блиц”!