10.08.2019 г., 22:35 ч.

Най-дългият виц 

  Поезия » Хумористична
458 3 6

Най-дългият виц на земята

е без ум и коса на главата!

И той иска да ни управлява

със своята чалга държава!

С екип от байгън сценаристи

и отбор от бездарни артисти!

Навярно ни взима за лесни,

че с няколко негови песни

ще хукнем към урните с него

да му вдигаме мъжкото его!

Той май... на това се надява

със - Няма такава държава!

 

 

 

 

Юри

Йовев

Август 2019 г

© Yuri Yovev Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??