24 дек. 2009 г., 13:45

Най-големият подарък 

  Поэзия » Другая
1714 1 19

Кой бе казал, че нямам късмет -

преди девет години се случи...

Бъдни вечер. Във седем без пет

първа своя подарък получих!

 

Преди девет години изгря

мойта коледна, малка звездичка -

Бог при мен тази вечер се спря

и с любов ми дари дъщеричка!

 

Снежна нощ се опитваше вън

с бяла черга света да завие...

Двете спяхме... Но даже насън

сърчицето ù чувах да бие!

© Мариела Челебиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??