26 сент. 2010 г., 16:08

Най-трудният път 

  Поэзия » Другая
866 0 13
Когато престанах 
да плача,  
затворих се в черупка,
а вътре - само мрак и пясък.
И все по-трудно
бе да дишам.
Когато разбрах,
че не мога 
да изкрещя истините
в очите  
и те да потекат на воля…
Тогава осъзнах - 
загубила се бях
по пътя.  
Това не може да съм аз!
И време е да се потърся.
   

© Мариана Вълкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??