8 мар. 2008 г., 18:38

Наказани 

  Поэзия » Любовная
719 0 2

Забраних на мислите си да излизат навън,

защото зная, че всеки път идват при теб.

Помолих сърцето и съзнанието си да ги наглеждат.

Но докато те се караха кой да подреди разхвърлената

стая на разума ми, мислите ми избягаха и

отново дойдоха при теб.

 

Честит осми март!

 

© Силвия Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??