Mar 8, 2008, 6:38 PM

Наказани 

  Poetry » Love
718 0 2

Забраних на мислите си да излизат навън,

защото зная, че всеки път идват при теб.

Помолих сърцето и съзнанието си да ги наглеждат.

Но докато те се караха кой да подреди разхвърлената

стая на разума ми, мислите ми избягаха и

отново дойдоха при теб.

 

Честит осми март!

 

© Силвия Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??