Забраних на мислите си да излизат навън,
защото зная, че всеки път идват при теб.
Помолих сърцето и съзнанието си да ги наглеждат.
Но докато те се караха кой да подреди разхвърлената
стая на разума ми, мислите ми избягаха и
отново дойдоха при теб.
Честит осми март!
© Силвия Йорданова Всички права запазени