Ще те накажа веднъж и завинаги
с най-чистата, свещената любов.
Като камък воденичен на шията
ще я носиш чак до своя гроб.
Ще те накажа веднъж и завинаги
с най-силните чувства в света.
И няма да питам желаеш ли,
защото съм силна жена.
Влюбена веднъж - аз отново
от любовта ще раждам любов,
въгленче от нея ще заровя
в пепелищата на твоя живот.
Да те сгрява и да те мъчи,
да те разкъсва с непонятна страст,
на моя пристан да те докара...
И чак тогава да разбереш, че съм аз...
© Миночка Митева Все права защищены