23 апр. 2010 г., 14:24

Наказание 

  Поэзия » Любовная
1049 1 1

Обичай ме, обичам те,

събуждай моите мечти!

Обичай ме, обичам те,

не се съмнявай ти!

 

Обичай ме, обичам те,

искам само твоя да съм

и само мой да си ти!

Обичай ме, обичам те,

ако трябва, ме накажи!

© Ралица Недева Недева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??