Apr 23, 2010, 2:24 PM

Наказание 

  Poetry » Love
946 1 1

Обичай ме, обичам те,

събуждай моите мечти!

Обичай ме, обичам те,

не се съмнявай ти!

 

Обичай ме, обичам те,

искам само твоя да съм

и само мой да си ти!

Обичай ме, обичам те,

ако трябва, ме накажи!

© Ралица Недева Недева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??