23.04.2010 г., 14:24 ч.

Наказание 

  Поезия » Любовна
1048 1 1

Обичай ме, обичам те,

събуждай моите мечти!

Обичай ме, обичам те,

не се съмнявай ти!

 

Обичай ме, обичам те,

искам само твоя да съм

и само мой да си ти!

Обичай ме, обичам те,

ако трябва, ме накажи!

© Ралица Недева Недева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??