2 окт. 2008 г., 10:34

Накъсах си душата 

  Поэзия
653 0 15
 

Накъсах си душата от съмнения

и пъзелът сега е много труден.

Задача за отличници!

А в мене

шестиците отдавна не виреят...

Накъсах я

в подножието на другите,

в очакването те да бъдат силни,

в желанието аз да не изпъкна

и после да получа

отговорности...

Накъсах я,

а вярвах, че живея

по нейна мяра

и й давам смисъл.

Накъсах си душата

във комедия,

която

сам-самичка

 си написах...

© Руми Бакърджиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??