16 июл. 2008 г., 16:21

Намиране 

  Поэзия » Другая
1060 0 32
Вдъхновено от ОтраZен Будизъм, Tomad



Разминах се със
дългите дистанции,
кривящи огледалните
ми образи.
Накъсах си
последните квитанции
от такси за душа...
такава - моя си.

Очите си изгладих.
До подхлъзване.
Измих ги,
а си спомнят парцаливото.
Почистих ги със
цветното разсъмване
и някак си привикнаха
с красивото.

Отърсих се от
празни обещания.
Изчистих всички
малки отпечатъци
от двойни и фалшиви
очертания.
Огледах се...
най-истинска в душата си.

© Елица Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??